Kampasimpukkapasta

Kampasimpukoista ja tuorepastasta saa viidessä minuutissa helpon ja maistuvan annoksen.

Tarvitset:

  • 150 g pakastekampasimpukoita
  • 100 g pinaattituorepastaa
  • suolaa
  • pippuria
  • voita

Tee näin:

  1. Sulata simpukat pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada neste pois.
  2. Laita pastavesi keittymään. Lisää keitinveteen suolaa.
  3. Mausta simpukat suolalla ja pippurilla.
  4. Heitä pastat veteen. Tuorepasta valmistuu nopeasti, joten sillä aikaa paistetaan simpukat.
  5. Sulata pannulla voita, ja paista simpukoita kummaltakin puolelta 1½ minuuttia. Simpukoita ei kannata paistaa kauaa, sillä ne menettävät mehukkaan rakenteensa ja muuttuvat pyyhekumeiksi.
  6. Valuta pasta ja kaada simpukat päälle.

En ollut maistanut kampasimpukoita aikaisemmin, mutta sain virikkeen supermarketin tarjouskuvastosta. Simpukat löytyivät pakastealtaasta pienessä 150 gramman pussissa. Mausta tulee mieleen hetki sitten maistamani taskurapu. Helppoa, nopeaa ja maistuvaa. Tiraus sitruunamehua annoksen päälle olisi ollut poikaa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muuta hyvää settiä